Kleine moeite, groots gebaar

Kwetsbare kinderen, ver weg én dichtbij

Door mee te doen met Minderen voor Kinderen kies je ervoor een week iets niet te doen. Je mindert met iets wat voor jou heel normaal is. Met jouw besparing steun je kwetsbare kinderen, ver weg én dichtbij. Kinderen die simpelweg de pech hebben om op te groeien in een arm gezin. Ook zij hebben behoefte aan een goede maaltijd of misschien ook eens een cadeautje tijdens de feestdagen. Voor jou een kleine moeite, voor hen een groots gebaar.

Voeding waar ieder kind recht op heeft

UNICEF Nederland besteedt de opbrengst aan kinderen in Guatemala die chronisch ondervoed zijn. Ieder kind heeft namelijk recht op goede voeding. Alleen zo kunnen ze gezond opgroeien en de kansen op een goede toekomst voor hen en hun maatschappij vergroten. Voeding is een basis waarop ze kunnen bouwen.

Een speciale decembermaand voor iedereen

LINDA.foundation besteedt de opbrengst aan kinderen in Nederland die in armoede opgroeien (1 op de 9 kinderen) en zorgt dat ze een leuke decembermaand hebben. Een keer wél iets in de schoen en wat lekkers op tafel met kerst. Ouders krijgen even wat lucht en gaan met hoop het nieuwe jaar in.

Samen bereiken we meer

UNICEF Nederland en LINDA.foundation

UNICEF en LINDA.foundation bundelen voor deze nationale campagne hun krachten en maken zich sterk voor één gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen over de hele wereld. De opbrengst van deze campagne wordt verdeeld over beide doelen die daarmee hun eigen reguliere doelstellingen realiseren.