• Wat is Minderen voor Kinderen?

    Minderen voor Kinderen is de naam van het jaarlijkse initiatief van UNICEF en LINDA.foundation om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen die het minder goed hebben dan wij. Met de actie roepen we mensen in Nederland op om een week lang iets niet te doen en het geld wat ze hiermee besparen te doneren aan Minderen voor Kinderen. Als je meedoet, minder je dus voor kinderen.

  • Ik wil meedoen; hoe werkt het?

    Je kunt meedoen met onze speciale app, die je gratis kunt downloaden in de app store. Met deze app kun je alles wat je bespaart bijhouden, zodat je aan het einde van de week precies ziet wat je bespaard hebt. Met een druk op de knop kun je dit bedrag (of een deel ervan) dan doneren. Makkelijk, toch?

  • Kan ik ook meedoen zonder mobiele telefoon en app?

    Jazeker! Je kunt dan zelf je besparing bijhouden en aan het einde van de week het totaalbedrag (of een deel ervan) doneren. Doneren kan via de button op de website, of door geld over te maken op bankrekeningnummer NL42 INGB 0008965944 (tnv LINDA.foundation). Jaarlijks op 31 december wordt het saldo voor 50% verrekend met UNICEF Nederland.