Maak een grote impact met een kleine inspanning

Wat jij met gemak bespaart is voor een ander heel wat waard

Vanaf 16 september roepen wij heel Nederland op om een weekje te minderen. Veel van onze dagelijkse aankopen doen we zonder al te veel na te denken. Dus hoe makkelijk is het om een weekje iets te laten? Tijdens Minderen voor Kinderen stop je met iets dat jouw leven nét dat extraatje geeft. Jouw besparing kun je heel makkelijk bijhouden en doneren in onze handige app. Lees hieronder hoe het werkt.

Stap 1

7 dagen zonder iets waar je best een weekje zonder kunt

Kies waar je best 7 dagen zonder kunt. Je kunt natuurlijk ook voor meerdere dingen kiezen, het is maar een weekje. Daag jezelf uit!

Stap 2

Bereken je besparing

De app telt jouw besparingen per dag bij elkaar op zodat jij precies weet hoeveel je geminderd hebt. Je kunt op elk moment doneren. Daarbij zie je direct wat de impact van jouw donatie is.

Stap 3

Bewust minderen

7 dagen zonder. Hoe langer je het volhoudt, hoe meer je mindert. Maar je kunt natuurlijk ook éénmalig een grotere uitgave achterwege laten. Of meerdere uitdagingen tegelijk aangaan. Aan jou de keuze.

Stap 4

Doneer wat je bespaart

Wat je deze week mindert, doneer je voor kinderen. Het kost jou geen cent extra en voor een kwetsbaar kind maak je het verschil. Selecteer het donatiebedrag om te zien wat de impact is van jouw bijdrage. Te gek dat je meehelpt!